Imprezy firmowe
Barka Atalanta Club & Restaurant to idealne miejsce aby zorganizować imprezę integracyjną w formie bankietu, balu, koktajlu, uroczystej kolacji, czy też nieformalnej biesiady.Na dwóch pokładach mogących ugościć do 700 osób mieścimy restaurację, przestrzeń konferencyjną i kawiarnię z tarasem widokowym. Restauracja posiada zaplecze kuchenne mogące obsłużyć jednocześnie do 300 osób. Dzięki tym udogodnieniom możemy dostosować barkę do indywidualnych wymagań każdego klienta. Dla naszych gości przygotowaliśmy specjalne zestawy menu, które zostały skomponowane z myślą o potrzebach uczestników konferencji i szkoleń, czy też eventów. Na życzenie naszych gości komponujemy również zestawy menu, dostosowane do wymagań organizatorów i charakteru organizowanego u nas spotkania. A wszystko to na wodzie z zapierającym dech w piersi widokiem na Wisłę, Most Poniatowskiego i Świętokrzyski, a także Stadion Narodowy.
GRILL MENU
49 zł/osoba
Do wyboru dwa ciepłe dania (2 porcje na osobę):
Dania główne z grilla:
- Kiełbaski i kaszanki wiejskie,
- Piersi z kurczaka,
- Szaszłyki, karkówki,
- Grillowane warzywa.
- Sałatka z sosem vinaigrette,
- Pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym,
- Pieczywo ciemne i jasne,
- Sosy do mięs do wyboru.
MENU BANKIETOWE
49 zł/osoba
Dania w postaci szwedzkiego stołu:
- Szaszłyki koktajlowe w kilku odmianach, np. z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią lub z grillowanym kurczakiem z ananasem,
- Szynka parmeńska z melonem,
- Sałatka grecka,
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, sosem czosnkowym i parmezanem,
- Deski serów z żurawiną i orzechami,
- Pieczywo ciemne i jasne.
MENU BANKIETOWE II
79 zł/osoba
Dania główne z grilla:
- Kiełbaski i kaszanki wiejskie,
- Piersi z kurczaka,
- Szaszłyki,
- Karkówki,
- Grillowane warzywa.
Dania w postaci szwedzkiego stołu:
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, sosem czosnkowym i parmezanem,
- Sałatka grecka z sosem winegret,
- Szaszłyki koktajlowe w kilku odmianach, np. z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią lub z grillowanym kurczakiem z ananasem,
- Szynka parmeńska z melonem,
- Deski serów z żurawiną i orzechami,
- Deski mięs pieczonych, oraz wędlin z chrzanem,
- Smalec w beczułce z ogórkiem małosolnym/kiszonym,
- Śliwka kalifornijska w bekonie.
Dodatki:
- Pikle - papryczki marynowane, cebulki marynowane,
- Pieczywo ciemne i jasne,
- Wybór sosów do mięs.
Deserki koktajlowe:
- Puszysty sernik posypany tartymi migdałami,
- Szarlotka.
Soki 100% (jabłko, pomarańcz), woda mineralna.
MENU BANKIETOWE VIP
119 zł/osoba
Zupa do wyboru:
- Rosół,
- Żurek,
- Strogonow,
- Krem z brokuł.
Dania główne:
- Pieczony schab w morelowej glazurze,
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym,
- Pierś kurczaka w sosie z suszonych pomidorów,
- Kiełbaski i kaszanki wiejskie,
- Piersi z kurczaka,
- Szaszłyki,
- Karkówki,
- Grillowane warzywa,
- Łosoś z grilla,
- Pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym.
Dania w formie szwedzkiego stołu:
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, sosem czosnkowym i parmezanem,
- Sałatka grecka z sosem winegret,
- Szaszłyki koktajlowe w kilku odmianach, np. z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią lub z grillowanym kurczakiem z ananasem,
- Szynka parmeńska z melonem,
- Warzywne słupki z dipami,
- Deski serów z żurawiną i orzechami,
- Deski mięs pieczonych, oraz wędlin z chrzanem,
- Tartinki z szynką wiejską i kiełkami,
- Tartinki z łososiem i musem chrzanowym,
- Mini kanapeczki bankietowe na pszennej bagietce,
- Smalec w beczułce z ogórkiem małosolnym/kiszonym,
- Śliwka kalifornijska w bekonie,
- Śledziki w 3 smakach.
Dodatki:
- Pikle - papryczki marynowane, cebulki marynowane, oliwki, korniszony z chilli,
- Pieczywo ciemne i jasne,
- Wybór sosów do mięs.
Deserki koktajlowe:
- Puszysty sernik posypany tartymi migdałami,
- Szarlotka,
- Filetowane owoce.
Kawa, herbata, soki 100% (jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka, pomidorowy, multiwitamina, grejfrut), Cola, Fanta, Sprite, Tonic.
Podane ceny są cenami netto.